
כבד עוף ביין אדום סטייל יווני
30 דק׳ הכנה
- 4 מנות
- סוג בשר: כבד עוף
אופן ההכנה
מצרכים
- 1 ק"ג כבד עוף
- 6 בצלים
- יין אדום
- לימון
- מלח
- פלפל
- אורגנו
- שמן זית
הכנה
- שמים כחצי כוס שמן זית בתוך מחבת עמוקה ומטגנים את הבצלים
- שהבצל משחים, שמים את הכבדים ומדי פעם מערבבים בלי לפגוע בצורת הכבד
- שהכבד משחים, סוחטים לימון ומערבבים
- לשים כ 3/4 כוס יין אדום ולבשל עד שהאלכוהול מתאדה
- לתבל במלח ופלפל
- לסיום לפזר אורגנו למעלה ולהגיש.
בתאבון.





