פסטה בולונז – מתכון קלאסי ומנחם

2 שע' הכנה
  • 6 מנות
  • סוג בשר: בשר טחון
אופן ההכנה

מרכיבים

  • פסטה
  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום קטושים
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • צנצנת עגבניות Nutti
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • שמן זין
  • חצי כוס יין אדום

הכנה:

  1. שמים במחבת גדולה ועמוקה שמן זית ומטגנים קוביות בצל עד שמשחים
  2. מכניסים את השום ממש לחצי דקה ומיד אחרי מכניסים את הבשר
  3. שהבשר מתחיל להשחים, מכניסים חצי כוס יין אדום ומערבבים יחד עד שהאלכוהול מתאדה
  4. מכניסים את הגבניות המרוסקות יחד עם הרסק עגביות ומתבלים במלח, פלפל ופרפריקה לפי הטעם ומבשלים לכשעה על אש נמוכה.
  5. מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה, שהפסטה מוכנה מוציאים ומסננים.

הגשה:

ישנן 2 צורות להגיש, הראשונה והיא החביבה עלינו היא לשים פסטה בצלחה ומעליה רוטב כל אחד לפי מה שהוא אוהב.
האפשרות השני היא להכניס את הפסטה לתוך הרוטב ולערבב יחד ולהגיש.

בתאבון!

מוצרים מהמתכון

Array ( [16431-0-pkxnqpndeq] => Array ( [key] => 16431-0-pkxnqpndeq [product_id] => 16431 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) )
Array ( [key] => 16431-0-pkxnqpndeq [product_id] => 16431 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) Array ( [type] => simple )