
פסטה בולונז – מתכון קלאסי ומנחם
2 שע' הכנה
- 6 מנות
- סוג בשר: בשר טחון
אופן ההכנה
מרכיבים
- פסטה
- 500 גרם בשר טחון
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 2 שיני שום קטושים
- 3 כפות רסק עגבניות
- צנצנת עגבניות Nutti
- מלח
- פלפל
- פפריקה מתוקה
- שמן זין
- חצי כוס יין אדום
הכנה:
- שמים במחבת גדולה ועמוקה שמן זית ומטגנים קוביות בצל עד שמשחים
- מכניסים את השום ממש לחצי דקה ומיד אחרי מכניסים את הבשר
- שהבשר מתחיל להשחים, מכניסים חצי כוס יין אדום ומערבבים יחד עד שהאלכוהול מתאדה
- מכניסים את הגבניות המרוסקות יחד עם הרסק עגביות ומתבלים במלח, פלפל ופרפריקה לפי הטעם ומבשלים לכשעה על אש נמוכה.
- מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה, שהפסטה מוכנה מוציאים ומסננים.
הגשה:
ישנן 2 צורות להגיש, הראשונה והיא החביבה עלינו היא לשים פסטה בצלחה ומעליה רוטב כל אחד לפי מה שהוא אוהב.
האפשרות השני היא להכניס את הפסטה לתוך הרוטב ולערבב יחד ולהגיש.
בתאבון!





