
סיר גולש מעולה
3 שע' הכנה
- 5 מנות
- סוג בשר: גולש כתף
אופן ההכנה
מרכיבים:
- קילו בשר גולש כתף חתוך לקוביות
- 3 בצלים גדולים
- 6 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 2 גבעולי סלרי
- 2 עגבניות בשלות
- רסק עגבניות
- פפריקה מתוקה
- כמון
- מלח פלפל
- 2 עלי דפנה
- קימל
הכנה:
- מטגנים בסיר את הבצל בשמן
- מוסיפים את קוביות הבשר כאשר הבצל רך ומטגנים עד שהבשר צרוב היטב.
- מוסיפים את תפו״ח, גזר, סלרי ועגבניות חתוכות לקוביות ומוסיפים 2 כפות של רסק עגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את התבלינים וכף אחת של רסק עגבניות ומוסיפים כ 3.5 כוסות מים רותחים ומבשלים לכשעה וחצי על אש נמוכה בינונית עם מכסה סגור. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים, אם הנוזלים הצטמצטמו מוסיפים עוד מים וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
- שהבשר רך, בודקים את מצב הנוזלים, אם יש יותר מדיי נוזלים מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.
בתאבון.





